Sipas TIMS, Balili në Shqipëri 3 prokurorë për hetimetTIRANE-Pa kaluar 48 orë nga marrja e dosjes hetimore për Klement Balilin prokuroria e Krimeve të Rënda ka angazhuar 3 prokuror të cilët do të merren me ndjekjen e hetimeve si dhe procedurat e kërkimit të Balilit nga drejtësia shqiptare.

Burime nga akuza sqaruan se Balili tashmë është shpallur në kërkim për llogari të prokurorisë së krimeve të rënda me një mandate arresti të dhënë në mungesë ndaj tij nga pala greke, mandat ky i vlefshëm për territorin shqiptar.

- Prosegue dopo la pubblicità -
Se ti è piaciuto questo articolo e non vuoi perderti i nostri aggiornamenti pui seguirci anche su Telegram al seguente indirizzo: https://t.me/globochannel. E' inoltre possibile seguirci su Facebook cliccando "MI PIACE" e poi "segui" su questa Pagina: www.facebook.com/GloboChanneldotcom. GloboChannel.com è anche su twitter.com/globochannel1 e su linkedin.com/company/globochannel.