WhatsApp, το κόλπο για να διαβάσετε τα διαγραμμένα μηνύματα, δείτε πώς μπορείτε να τα ανακτήσετε.

Θα σας έχει τύχει να βρείτε ένα μήνυμα σε μια συνομιλία στο Whatsapp στο οποίο έγραφε: “Αυτό το μήνυμα έχει διαγραφεί” . Στην πραγματικότητα, η πολύ χρησιμοποιούμενη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σάς επιτρέπει να διαγράφετε μη αναγνωσμένα μηνύματα, αλλά υπάρχει ένα τέχνασμα για να μπορείτε να τα διαβάσετε ούτως ή άλλως και να ανακτήσετε τις συνομιλίες που καταργήθηκαν:

Μέχρι τώρα, το Whatsapp είναι στη ζωή μας με κυρίαρχο τρόπο, το χρησιμοποιούμε τόσο για δουλειά όσο και για ιδιωτική ζωή , μπορεί να συμβεί να γράφουμε ή να λαμβάνουμε μηνύματα και στη συνέχεια κατά λάθος διαγράφονται, αλλά μην ανησυχείτε: μπορούν να ανακτηθούν !

- Prosegue dopo la pubblicità -

Υπάρχουν εφαρμογές τρίτων που σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε το περιεχόμενο των διαγραμμένων συνομιλιών και να ανακτάτε μηνύματα. Ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα είναι το WhatsRemoved + μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές Android είναι πολύ απλό στη χρήση, απαιτεί εξουσιοδότηση για πρόσβαση στις πληροφορίες στη συσκευή σας.

- Prosegue dopo la pubblicità -

Κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε τους φακέλους που θέλετε να παρακολουθήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε τους φακέλους των διαγραμμένων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο και των αρχείων που υπάρχουν. Κάθε φορά που διαγράφεται ένα μήνυμα στην παρακολουθούμενη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων , ειδοποιείστε και για να δείτε τι έχει διαγραφεί, απλώς ανοίξτε την ειδοποίηση και κάντε κλικ στην επιλογή Εντοπίστηκε.

Ωστόσο, όταν ο χρήστης διαγράφει το διαγραμμένο μήνυμα, η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να προβάλετε το μήνυμα. Ωστόσο, η εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής παραβιάζει την επιλογή του χρήστη να διαγράψει το μήνυμα ή το αρχείο πολυμέσων.

- Prosegue dopo la pubblicità -

Εάν, από την άλλη πλευρά, το μήνυμα έχει διαγραφεί κατά λάθος από μια συνομιλία, απλώς δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των συνομιλιών.
Ρυθμίσεις> Συζητήσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας.
Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε πόσες φορές θα το κάνετε: καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Μια άλλη εφαρμογή, το Notisave , υπόσχεται να κάνει κάτι παρόμοιο. Σύνδεσμος βίντεο:

- Prosegue dopo la pubblicità -

 

Se ti è piaciuto questo articolo e non vuoi perderti i nostri aggiornamenti pui seguirci anche su Telegram al seguente indirizzo >https://t.me/globochannel<. E' inoltre possibile seguirci su Facebook cliccando "MI PIACE" e poi "segui" su questa Pagina >www.facebook.com/GloboChanneldotcom<. GloboChannel.com è anche su twitter.com/globochannel1, su instagram.com/globo_channe_ita/ e su linkedin.com/company/globochannel.