Top 10 κόλπα που μπορείτε να κάνετε με το iPhone σας

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε άγνωστες και απροσδόκητες λειτουργίες του αγαπημένου σας συσκευής; Ακολουθούν 10 κόλπα που μπορείτε να κάνετε με το iPhone σας:

  • Ελέγξτε την κάμερα με τον όγκο. Εάν τραβάτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο και τα χέρια σας είναι απασχολημένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον όγκο του iPhone σας για να ελέγξετε την κάμερα. Για να τραβήξετε μια φωτογραφία, κρατήστε πατημένο το κουμπί αύξησης του όγκου. Για να τραβήξετε ένα βίντεο, κρατήστε πατημένο το κουμπί μείωσης του όγκου.
  • Ενεργοποιήστε το φακό. Εάν βρίσκεστε σε ένα σκοτεινό μέρος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το φακό του iPhone σας για να φωτίσετε το δρόμο. Κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να δείτε το εικονίδιο του φακού.
  • Σκανάρετε έναν κωδικό QR. Εάν χρειάζεστε να σαρώσετε έναν κωδικό QR, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του iPhone σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα και κατευθυνθείτε την κάμερα προς τον κωδικό QR. Ο κωδικός QR θα σαρωθεί αυτόματα και το περιεχόμενο θα ανοίξει στην αντίστοιχη εφαρμογή.
  • Ανοίξτε το iPhone σας με το πρόσωπό σας. Εάν το iPhone σας διαθέτει Face ID, μπορείτε να το ξεκλειδώσετε απλά κοιτάζοντας το. Κρατήστε το iPhone σας μπροστά στο πρόσωπό σας και θα ξεκλειδωθεί αυτόματα.
  • Πληρώστε με Apple Pay. Εάν έχετε iPhone με Touch ID ή Face ID, μπορείτε να πληρώσετε με Apple Pay σε φυσικά καταστήματα και στο διαδίκτυο. Για να πληρώσετε με Apple Pay, ανοίξτε την εφαρμογή για την οποία θέλετε να πληρώσετε, πατήστε το κουμπί Apple Pay και τοποθετήστε το iPhone σας στο τερματικό πληρωμής.
  • Βρείτε το iPhone σας. Εάν χάσετε το iPhone σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Find My iPhone για να το παρακολουθήσετε. Ανοίξτε την εφαρμογή Find My iPhone σε άλλο Apple συσκευή ή στο iCloud.com και πατήστε στο iPhone σας. Θα δείτε την τοποθεσία του iPhone σας σε ένα χάρτη.
  • Ορίστε έναν χρονοδιακόπτη ξυπνάματος. Εάν χρειάζεστε να ξυπνήσετε το πρωί, μπορείτε να ορίσετε έναν χρονοδιακόπτη ξυπνάματος στο iPhone σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Clock και πατήστε το κουμπί +. Πατήστε Timer και στη συνέχεια ορίστε την ώρα του ξυπνάματος. Πατήστε Start για να ξεκινήσει ο χρονοδιακόπτης.
  • Καταγράψτε μια φωνητική σημείωση. Εάν χρειάζεστε να καταγράψετε μια φωνητική σημείωση, μπορείτε να το κάνετε στο iPhone σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Notes και πατήστε το κουμπί Record. Μιλήστε στο μικρόφωνο του iPhone σας και η φωνητική σημείωση θα καταγραφεί.
  • Μεταφράστε. Εάν χρειάζεστε να μεταφράσετε μια λέξη ή μια φράση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Μεταφράστε στο iPhone σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Μεταφράστε και πατήστε στις γλώσσες που θέλετε να μεταφράσετε. Καταχωρίστε ή πείτε τη λέξη ή τη φράση που θέλετε να μεταφράσετε. Η μετάφραση θα εμφανιστεί στην οθόνη.
  • Παίξτε παιχνίδια. Το iPhone σας διαθέτει μια σειρά ενσωματωμένων παιχνιδιών που μπορείτε να παίξετε. Για να παίξετε ένα παιχνίδι, ανοίξτε την εφαρμογή App Store και αναζητήστε το παιχνίδι που θέλετε. Πατήστε Get για να κατεβάσετε το παιχνίδι. Μόλις το παιχνίδι κατεβεί, πατήστε σε αυτό για να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα κόλπα που μπορείτε να κάνετε με το iPhone σας. Εξερευνήστε τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές του iPhone σας για να βρείτε άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

- Prosegue dopo la pubblicità -

#apple #iphone #tricks

- Prosegue dopo la pubblicità -
Se ti è piaciuto questo articolo e non vuoi perderti i nostri aggiornamenti pui seguirci anche su Telegram al seguente indirizzo >https://t.me/globochannel<. E' inoltre possibile seguirci su Facebook cliccando "MI PIACE" e poi "segui" su questa Pagina >www.facebook.com/GloboChanneldotcom<. GloboChannel.com è anche su twitter.com/globochannel1, su instagram.com/globo_channe_ita/ e su linkedin.com/company/globochannel.